Telefonszámunk: +36202148558

E-mail címünk: infowebkids.hu

 

Szívószálas

A szívószálas pohár alapvetően azt a célt szolgálja, hogy a gyerekeket könnyebben megtaníthassuk inni: a szívószál megakadályozza, hogy leöntsék magukat, a túl nagy kortyokat és számtalan más előnyük is van, akár még gyerekkorban, tinédzser korban is. A szívószálas pohár kategóriába összegyűjtöttük a legmenőbb Minecraft-os, Bing-es Harry Potteres, Disney-s, Bosszúállók-os poharainkat. Ismerd meg őket.

 

De miért imádjuk a szívószálat?

Mindaddig, míg nem lettek (a műanyagok után) a szívószálak is kiátkozottak és nem kezdtek el papírból készülni a világon naponta több tízmilliót használtak: koktélokhoz, italokhoz, gyerek kulacsokba. De – ha már tud inni a gyerek – miért ragaszkodunk a szívószálhoz? Mi célja van? Nos nem is gondolnád mennyi.

A szívószál megakadályozza, hogy a kelleténél nagyobbat kortyoljunk. Ha szívószállal iszunk valamit, akkor nem feltétlenül ér a fogunkhoz és nem színezi el azokat emellett, ha érzékenyek a gyerek fogai a hidegre/melegre a szívószállal elkerülhető a fájdalom. Van még egy fontos (és különleges alkalmakkor hasznos) előnye: ha szívószállal iszik a gyereked, nem kell az arca elé emelnie a csészét/poharat, ami eltakarja a látását. Ez biztonságos.

 

Erre figyelj a szívószálas pohár kiválasztásakor.

A szívószálas pohár – a műanyag pohárhoz képest – némi kompromisszumot kér: fontos, hogy ezt a típusú poharat ne mosd mosogatógépbe, mert károsodhat. A pohár teteje zárható, a szívószálat ki tudod húzni, érdemes időnként átmosni. Ne tedd mikróba és ne tegyél bele tűzforró italt mert megolvadhat, illetve meleg lehet.

Természetesen BPA mentes, ami azt jelenti, hogy nincs benne káros anyag: mivel műanyag ezért nyugodtan számolj vele akár évekig. Érdemes az űrmértékére figyelni: a legtöbb ilyen poharunk 4,3 decis. Jó hír, hogy a rá nyomtatott mesehős, kedvenc nem kopik és nem kopik, nem rongálódik meg.

Ismerd meg a szívószálas Disney-s, Mancs Őrjáratos, Super Mario-s vagy Batman-es, Pokémon-os elnyűhetetlen szívószálas poharainkat és válasszátok ki közösen amelyik tetszik neki.


19termék