Telefonszámunk: +36202148558

E-mail címünk: infowebkids.hu

 

Műanyag

Összegyűjtöttük egy helyre több mint 60-féle olyan szuperkedves, színes, vidám, a mesehősével, vagy a kedvenc figurájával ellátott műanyag poharat amelyik biztonságos és biztos a kedvencévé válik. Fedezd fel a szédületes műanyag pohár választékunkat melyben a Minecraft-on keresztül a My Little Pony-n át a Pókemberes, Minyonos és Disney-s hősöst is megtalálod.

 

Műanyag pohár: a kiátkozott.

Bár az elmúlt időben a műanyag szinte szitokszóvá vált, és azonnal megkérdőjelezik a felelősségtudatunkat és a környezettudatosságunkat, valójában nem tudsz jobb megoldást választani a babád és a gyereked számára, mint az agyonszidott, ellenségnek kiáltott – a kedvenc mesehősével ellátott, akár évekig jó szolgálatot tevő – műanyag poharakat. Egy műanyag pohárnak ugyanis számtalan előnye van. Összegyűjtöttük miért érdemes őket választani, íme a mesés műanyag poharaink előnyei.

 

Az előnyök

Mielőtt rátérünk a konkrét előnyökre a legfontosabb: a gyereked először meg kell tanítani inni, aztán meg kell tanítani arra, hogy megfelelő mennyiségű folyadékot igyon: erre tökéletesen alkalmasak a 2,6 decis műanyag poharaink. Íme az előnyök.

Az általunk forgalmazott műanyag poharak egytől egyig BPA mentesek, ami azt jelenti, hogy nincs benne olyan anyag, ami esetleg rákkeltő lehetne.

A műanyag poharaink könnyűek: ez fontos egy olyan kisgyereknek, aki még nem elég erős ahhoz, hogy üvegpohárból igyon.

A műanyag poharainknak van füle, emiatt sokkal könnyebb megfogni és a szájához emelni.

A poharaink törhetetlenek: így nem fordulhat elő azt, hogy egyetlen rossz mozdulat és a pohár millió szilánkra törve akár őt is megsebesítheti

Neked sem okoznak gondot, mert akár mosogatógépben is mosogathatod, a nyomott minta nagyon lassan veszít a megjelenéséből, így hosszan tart a pohár.

Szupert szetteket lehet belőlük készíteni, tökéletes arra, hogy megkülönböztessük melyik az övé ahogy egy gyerekbuli egy party tökéletes kiegészítői lehetnek.

 

Így válaszd ki a műanyag poharat

Valójában semmi mást nem kell eldöntened, mint azt, hogy melyik mesehősös a kedvence, illetve azt, hogy mennyire van szükségetek és azt, hogy melyik méretű a legjobb nektek.

Ismerd meg a műanyag poharainkat, varázsolj belőlük akár készletet (a poharakat egyenként is megveheted, egy csomagba akár 10 különfélét is választhatsz).


116termék