Telefonszámunk: +36202148558

E-mail címünk: infowebkids.hu

 

Műanyag

Kedves állatos, Bosszúállós, Minecraft-os, Harry Potteres, vagy akár Disney Jégvarázsos: összegyűjtöttük a legjobb és legizgalmasabb kulacsokat, amibe aztán a finom teától a vízen keresztül a legfinomabb általad készített kakaóig bármit beletölthess, hogy ő bárhol megihassa.

 

Elfelejtenek inni

Igazad van, a mi időnkben nem volt szükség kulacsra, anélkül mentünk iskolába, óvodába, de ez nem feltétlen volt helyes. Gyakori ugyanis, hogy a gyerekek a nagy játék, a flow, a tanulás közben egészen egyszerűen elfelejtenek inni. Ahogy az is, hogy egy egy kiránduláson, nyári napon szuper, ha van náluk valamilyen folyadék, amit akár apró kortyonként megihatnak. Persze, hogy tudtad, hogy a kulacs erre való: mi a csak a fontosságát szerettük volna hangsúlyozni.

 

Amit mindenki lát

A kulacs az, amit mindenképpen neki kell – körültekintően, a segítségeddel - kiválasztani, hiszen az összes ovis és iskolás barátja látja – olyan ez, mint neked a cipőd, az órád, vagy a táskád. Az is fontos, hogy igazán szeresse, hiszen naponta többször fogja használni. A kulacs előnye, hogy gyakorlatilag bármit rakhattok bele, a legmenőbb rajzfilm és játékfigurás nyomatúak.

 

Így válassz kulacsot

Több szempontot is figyelembe kell venned. A kulacsok többféle méretben kaphatóak a háromtól kicsit több mint hat decisig. Érdemes az életkornak és a feladatnak megfelelőt választani (ne felejtsd el, hogy a 6 decis kulacs teletöltve kár 700-800 gramm is lehet).

Szerintünk fontos a kulacs formája: a négyzet alakúak inkább iskolai, hátizsákosok / táskások a sportpalackok inkább üveg alakúak és sportoláshoz ajánlottak, nyakba akaszthatóak és sportkupakosak. A kupak egyébként is fontos: olyan kulacsot válassz amelyik kupakja megfelel neki.

Ismerd meg a hatalmas és menő kulacsválasztékunkat és lepd meg egy menő darabbal!


139termék